Fis-risotto

Alltså, jag har alltid trott att risotto är nåt sånt där enkelt man bara slänger ihop på en höft. När jag gör risotto steker jag lite grönsaker ihop med ris som jag redan kokat, ibland med lita matlagningsgrädde om den ser torr och tråkig ut. Googlade recept på risotto och alla recept innehåller vitt vin! Man ska tydligen steka riset och så tillsätta grönsaksbuljong och vitt vin tills det är färdigt... Det var t o m i grundrecept risotto på en sida. Ofta jag lagar mat med vin i. Jag tror jag ska köra min gamla vanliga för jag har varken vin eller buljong, haha. Inte ens matlagningsgrädde idag, men jag brukar lösa det där på nåt sätt. Det jag måste lösa nu är hur jag ska få energi till att gå ut till köket och börja laga maten. Jag är helt slut i varenda muskel som finns i min kropp. Min hjärna säger "Elin, gå till köket och laga mat", min kropp säger "Elin, lägg dig i sängen och ät upp allt ditt påskgodis". Dilemma.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0